Zakelijk - Personeelsuitjes

Sportief, actief, ontspannend, creatief, leerzaam. Actief meehelpen aan dek of juist een ontspannen dagje op het water? De schepen van Hollands Glorie bieden een ideale omgeving voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Kom samen met uw collega's heerlijk uitwaaien aan boord. De invulling van de dag kan variëren van een zeiltocht met bezoek aan het Forteiland Pampus tot een bedrijfstraining aan boord met behulp van een workshop. En een avondtocht met de Fabulous Shakerboys aan boord geven uw feest een extra dimensie. Oftewel alles is mogelijk, voor ieder wat wils!

Hieronder hebben wij een tweetal mogelijkheden uitgewerkt om u een idee te geven wat er allemaal kan. Daarnaast kunt u natuurlijk zelf uw personeelsuitje samenstellen met onze schepen en losse activiteiten, onze medewerkers helpen u hier graag mee. Klik hier voor een overzicht van alle arrangementen of vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Bruggentocht/Rondje Amsterdam

 

Schip

Salonboot de Lelie
Tijden11:00 uur- 16:30 uur
AfvaarthavenWeesp
PrijsVanaf € Vanaf € 70,00 p.p. excl. BTW

Lijkt u het wat om met het hele bedrijf een dagje langs alle mooie bruggen van Amsterdam te varen onder het genot van een hapje en een drankje? Dan is de bruggentocht/ Rondje Amsterdam het ideale uitje voor uw bedrijf!

Programma : De dag begint rustig met een ontvangst door de gastvrije bemanning met een kopje koffie of thee en een lekkere appelpunt. Wanneer alle gasten aan boord zijn, vaart de Lelie uit richting Amsterdam. Aangekomen in Amsterdam vaart de Lelie langs vele bruggen waaronder de beroemde Magere brug en andere bezienswaardigheden, zoals het Nederlandse Scheepvaartmuseum en het Amstel Hotel. Tijdens het passeren van een aantal bruggen zal het uitgebreid lunchbuffet geserveerd worden welke bestaat uit: soep, diverse luxe kaassoorten en vleeswaren, een Noordzeevis plateau en diverse luxe broodjes en broodsoorten. Tijdens de lunch schenken we koffie, thee, mineraalwater, jus d’orange, melk en karnemelk. Aan het eind van de middag varen we op het gemak onder het genot van een hapje en een drankje terug naar de afvaarthaven Weesp.

Het arrangement is exclusief drankjes (bovengenoemde drankjes bij de lunch zijn wel bij de prijs inbegrepen). Tijdens de vaartocht serveren wij drankjes uit het nationale assortiment, op turfbasis.
BBQ in de Avondzon

 
  
Schip
 
Kan aan boord van
elk schip uit de vloot
Tijden19.00 – 23.00 uur
AfvaarthavenAfhankelijk van het schip
PrijsVanaf € 62,50 p.p. excl. BTW

De geur en de smaak van geroosterd vlees en de schoonheid van een ondergaande zon. Dat zijn de ingrediënten voor een geslaagde avond aan boord van één van onze schepen. Een avondtocht over het IJsselmeer welke wordt afgesloten met een gezellige barbecue is geschikt voor elke gelegenheid.

Programma : De gasten komen om 19.00 uur aan boord van het schip. U wordt ontvangen door de schipper en bemanning. Na een korte kennismaking en eventuele zeilinstructie varen we uit richting het IJsselmeer. Buiten de haven worden de zeilen gehesen en kunnen de gasten assisteren bij het hijsen van de zeilen, het overstag gaan en aan het roer staan. We serveren ondertussen een borrelgarnituur. Het schip gaat voor anker op een beschutte plek, meert aan bij een eilandje, of blijft doorvaren indien mogelijk. Omstreeks 20.30 wordt gestart met de barbecue, bestaande uit een culotte (gemarineerde biefstuk), kipsaté, spareribs, hamburger, aardappelsalade, fruitsalade, een gemengde groene salade, stokbrood, kruidenboter en diverse sauzen. Aansluitend op de barbecue schenken we koffie of thee naar keuze en zeilen of varen op ons gemak richting de thuishaven. Rond 23.00 meert het schip weer af en gaan de gasten van boord.

U kunt dit arrangement tegen meerprijs verlengen naar een tocht van 14:00-21:00 uur.


Beschikbare schepen

Zakelijk - Relatiemarketing

Nodig uw relaties uit aan boord op één van onze schepen. De ruimte van het water, de uitstekende service, de informele sfeer en de beslotenheid van een schip zijn de ingrediënten voor een geslaagde dag. De exclusiviteit van onze schepen zorgt ervoor dat de formele kant van een zakelijke bijeenkomst afgewisseld wordt met informele contacten en sportieve inspanning. Zo wordt er een optimale sfeer gecreëerd om tot zaken te komen en op een geheel andere wijze aan klantenbinding te doen.

Om u een idee te geven wat er allemaal mogelijk is hebben wij een aantal arrangementen verder uitgewerkt. Natuurlijk kunt u zelf een eigen invulling geven aan uw relatiedag. Klik hier voor een overzicht van alle arrangementen of vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Zeilwedstrijd op het IJsselmeer

 
Schip
 
Traditioneel zeilschip
(minimaal 2 schepen)
Tijden 10.00 – 18.00 uur
Afvaarthaven
 
Hoorn, Muiden, Monnickendam en Enkhuizen
Prijs Vanaf € 72,50 p.p. excl. BTW

‘Ruimte voor de boei’, ‘stuurboord wijkt voor bakboord’ en ‘trek aan die schoot!’. Zo maar wat termen die u tijdens uw eigen wedstrijd aan boord van een van onze schepen hoort. Samen met uw collega’s, relaties of vrienden en familie gaat u de strijd aan met elkaar. In een veld van minimaal twee schepen vecht u voor de overwinning. Dit arrangement is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Hoe groter de groep hoe meer schepen er kunnen deelnemen.

Programma : De gasten komen om 10.00 uur aan boord en worden ontvangen door de schipper en bemanning met koffie, thee en appelgebak met slagroom. De schipper geeft uitleg over de wedstrijd die we in de middag zullen varen. De schepen varen uit richting IJsselmeer. Tijdens het ochtendprogramma zal de bemanning u wegwijs maken aan boord en de taken verdelen. Er volgen instructies ten aanzien van de manoeuvres en de zeiltechnieken. Omstreeks 12.30 gaan de schepen gaan naast elkaar voor anker. We serveren een stevige lunch, bestaande uit goed gevulde groentesoep, diverse broodjes belegd met kaas, vleeswaren en verschillende salades en een stuk fruit naar keuze. Tijdens de lunch schenken we koffie, thee en melk. Een uurtje later worden de ankers opgehaald en de schepen varen naar de afgesproken startplaats. De wedstrijd gaat van start. Tegen 16.30 zal het eerste schip over de finish varen. Nadat alle schepen de finish gepasseerd zijn varen ze met elkaar op richting de haven. We serveren ondertussen een uitgebreid borrelgarnituur. Om 18.00 uur is de dag ten einde en gaan de gasten van boord.

Wanneer u met uw gezelschap met een ‘eigen schip’ wil deelnemen aan een nationale wedstrijd, lees dan hier verder.

Ontdek Amsterdam vanaf het water

 
  
Schip
 
Salonboot Lelie
of Hydrograaf
Tijdendrie uur durende tocht,
tijden in overleg
AfvaarthavenAmsterdam
PrijsVanaf € 57,50 p.p. excl. BTW

Wat is er nou mooier dan onze hoofdstad vanaf het water te bekijken? Aan boord van de klassieke salonboten Lelie of Hydrograaf heeft u een prachtig uitzicht op de oude grachtenpanden met hun bijzondere gevels, de verschillende bruggen, maar ook op het IJ en de Oostelijke Eilanden.

Programma : De gasten komen aan boord van de salonboot, die ligt afgemeerd in Amsterdam. U wordt ontvangen door de schipper en zijn bemanning met schipperbitter of korenwijn en haring op roggebrood. Wanneer de groep compleet is gaan de trossen los en varen we over het IJ en het havengebied. Na ongeveer een uur varen wordt het buffet geopend, bestaande uit onder meer: Tonijnsalade, kartoffelsalade, gemarineerde zalm, rauwkostsalade, Ardennerham met meloen, stokbrood, sauzen, boter en kruidenboter, kipsaté met satésaus, viisschotel met witte wijnsaus, rijst en groenten van het seizoen. Aansluitend schenken we koffie en thee vanaf het buffet. Na drie uur varen nadert het schip de afvaartplaats alwaar de gasten van boord gaan.

Beschikbare schepen

Zakelijk - Vergaderen

Onder andere omstandigheden in een nieuwe omgeving uw vergadering beleggen, heeft een inspirerende uitwerking op deelnemers. Uw zakelijke relaties of collega's zullen de originele locatie zeker weten te waarderen. Vergaderen in nautische stijl nodigt uit tot doeltreffend zakendoen waarna er in een ontspannen sfeer kan worden genoten van het schip en de omgeving. U kunt ervoor kiezen om al varend te vergaderen of om op een unieke locatie aan de kade te liggen. Uiteraard kunnen wij ervoor zorgen dat de benodigde presentatieapparatuur aan boord is. Na de vergadering kan men nog een paar uurtjes genieten van het varen en met elkaar napraten en/of de vergadering evalueren onder het genot van een hapje en drankje.

U kunt uw vergadering geheel zelf invullen. Klik hier voor een overzicht van alle arrangementen of vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Varend Vergaderen

 
Schip
 
Kan aan boord van elk
schip uit de vloot
Tijdendrie uur durend programma,
tijden in overleg
AfvaarthavenAfhankelijk van het schip
PrijsVanaf € 35,00 p.p. excl. BTW

Rustig vergaderen zonder gestoord te worden in een unieke ruimte. Dat kan voor zowel kleine als grotere groepen aan boord van onze schepen. Wij verzorgen voor u indien gewenst een flip-over, projectiescherm, overheadprojector of beamer.

Programma : De gasten komen aan boord van het schip en worden welkom geheten door de schipper en zijn bemanning. Zodra alle gasten aan boord zijn varen we uit voor een korte vaartocht. Tijdens de tocht kunt u al varend vergaderen. Tijdens de vergadering schenken wij onbeperkt koffie, thee en mineraalwater en zorgen wij voor diverse kleine zoetigheden. Na een tocht van ongeveer tweeënhalf uur, legt het schip weer aan bij de opstapplek. Hier gaan de gasten weer van boord.

Dit arrangement kan worden uitgebreid met 1 uur inclusief een lunch voor €20,00 p.p. excl. BTW extra.
Vergaderen op de Vecht

 
SchipSalonboot Lelie of Hydrograaf
Tijdendrie uur durend programma,
tijden in overleg
AfvaarthavenWeesp, VVW – steiger
PrijsVanaf € 45,00 p.p. excl. BTW

Stap aan boord van de klassieke salonboot ‘Lelie’ of ‘Hydrograaf’ en geniet van een geweldige vaartocht over de Vecht. U vaart langs de prachtige theekoepels en statige landhuizen. Ondertussen kunt u in alle rust vergaderen.

Programma : De gasten komen aan boord van het schip, dat ligt afgemeerd in het centrum van Weesp. U wordt ontvangen door de schipper en zijn bemanning met een uitgebreid lunchbuffet, bestaande uit soep, diverse luxe kaassoorten en vleeswaren, een Noordzeevis plateau en diverse luxe broodjes en broodsoorten. Tijdens het buffet schenken we koffie, thee, mineraalwater, jus d’orange, melk en karnemelk.

We varen uit over de Vecht in zuidelijke richting. Halverwege de vaartocht draaien we op de Vecht en varen we in noordelijke richting. Vanaf een schaal serveren we vervolgens haring met uitjes en toast met filet américan. Na ongeveer drie uur varen naderen we Weesp en leggen aan. De gasten nemen afscheid van de schipper en zijn bemanning en gaan van boord.

Beschikbare schepen

Zakelijk - Borrels

Wilt u iets vieren op een bijzondere locatie? Onze motorschepen en zeilschepen lenen zich uitstekend voor een jubileum, zakelijke borrel of andere gelegenheid. De nautische sfeer geeft een extra dimensie waardoor de gasten uitermate verrast zullen zijn. Een mooie zeiltocht, de nodige hapjes en drankjes en een heerlijke lunch of diner dragen bij aan een onvergetelijke dag. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden die aan boord gedaan kunnen worden. Wat dacht u van een wijnproeverij een boord, verschillende workshops of een karikaturist die iedereen een lach op zijn gezicht brengt? Voor meer ideeën over de invulling van uw dag kunt u kijken bij onze arrangementen en onze cateringlijst. Uw eigen ideeën zijn ook van harte welkom.

Hieronder vindt u een aantal voorbeeld arrangementen voor een passend feest! Klik hier voor een overzicht van alle arrangementen of vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Borrelarrangement

 
Schip
 
Salonboot Lelie
of Hydrograaf
Tijdendrie uur durend programma,
tijden in overleg
AfvaarthavenAmsterdam, Muiden of Weesp
PrijsVanaf € 50,00 p.p. excl. BTW

Wilt u borrel organiseren op een unieke locatie? Kies dan voor één van onze klassieke salonboten. Gezellig samenzijn in een sfeervolle ambiance onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de drie uur durende tocht varen we langs de mooiste plekjes van Amsterdam, Muiden of Weesp.

Programma : De gasten komen aan boord van het schip en worden met een drankje naar keuze welkom geheten door de schipper en zijn bemanning. Zodra alle gasten aan boord zijn varen we uit voor een korte vaartocht. Tijdens de tocht serveren wij een luxe borrelgarnituur bestaande uit diverse canapés met luxe beleg (ca. 10 stuks p.p.) en schenken wij onbeperkt drankjes uit het nationale assortiment. Na een mooie tocht van ongeveer tweeënhalf uur, legt het schip weer aan bij de opstapplek. Hier gaan de gasten weer van boord.Varend Feesten

 
Schip
 
Salonboot Lelie of Hydrograaf, of
driemastklipper Sanne Sophia
Tijden20:00 – 24:00 uur
AfvaarthavenAmsterdam, Muiden of Weesp
PrijsVanaf € 50,00 p.p. excl. BTW

Iets te vieren en u wilt dit graag doen op een originele locatie? Onze schepen Hydrograaf, Lelie en Sanne Sophia zijn uitermate geschikt voor een knallend feest of gezellige borrel. Een swingende band maakt uw feest compleet!

Programma : De gasten komen rond 20.00 uur aan boord van het schip. Zij worden ontvangen door de schipper en zijn bemanning met een glas Prosecco. Zodra alle gasten aan boord zijn, vaart het schip uit. Gedurende de vaartocht schenken we drankjes uit het nationale assortiment op turfbasis. Omstreeks 21.00 uur maakt de band zijn opwachting om u swingende avond te bezorgen. De bemanning serveert ondertussen een uitgebreid borrelgarnituur, bestaande uit gemengde nootjes, warme kaasballetjes, vegetarische loempia´s, bitterballen, haring op roggebrood en zalm met bieslook-roomkaas op toast. Om 23.45 uur nadert het schip de vertrekhaven en is het feest ten einde. Om 24.00 uur gaan de gasten weer van boord.

Bovengenoemde prijs is exclusief de kosten van de band. U kun deze zelf aan boord brengen of door ons laten organiseren.

Beschikbare schepen

Zakelijk - Wedstrijden

Een onderlinge strijd aangaan met u collega's of relaties of juist samen deel uit maken van een grote wedstrijd? De schepen van Hollands Glorie zijn uitermate geschikt om deel te nemen aan een van onderstaande nationale wedstrijden. De meeste wedstrijden zijn verdeeld over twee dagen waarbij er één of meerdere races op een dag worden gevaren. Aan het eind van het weekend wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking. Wanneer u met uw gezelschap deelneemt overnacht u aan boord van het schip en bereidt u samen de maaltijd. Dit versterkt de teamgeest! Het is ook mogelijk om één dag mee te doen en deze af te sluiten met een borrel aan boord. U kunt met uw gezelschap ook uw eigen wedstrijd organiseren. Onze schippers staan in de startblokken!

Nationale zeilwedstrijden 2017

Pieperrace 1 en 2 april Volendam
Klipperrace 14 en 15 oktober Enkhuizen
Brandarisrace 21 en 22 oktober Harlingen / Terschelling
Beurtveer 23 t/m 27 oktober Workum
Muiderhardzeildagen 28 en 29 oktober Muiden
Bontekoerace 28 en 29 oktober Hoorn
Waddenrace 4 en 5 november Harlingen
Beschikbare schepen

Zakelijk - Evenementen

Beleef met uw gezelschap de bijzondere ervaring van een nautisch evenement aan boord van een van onze schepen. Sta aan dek van een indrukwekkend Tall Ship, een traditioneel zeilschip of klassiek motorschip in het centrum van de feestelijkheden. De arrangementen zijn geheel verzorgd, vanaf de aankomst tot en met het vertrek van de laatste gasten. Daarbij verzorgt de kok aan boord een voortreffelijke lunch of diner.

Evenementenkalender 2017

Evenement Plaats Datum  
Race of the Classics Rotterdam-Amsterdam 02-04 t/m 08-04  
Vlaggetjesdag Muiden Muiden 17-04  
Koningsdag Nederland 27-04  
Oerol Festival Terschelling 09-06 t/m 18-06  
Vlaggetjesdag Scheveningen Scheveningen 18/06  
Sail Den Helder Den Helder 22-06 t/m 25-06  
North Sea Jazz Rotterdam 07-07 t/m 09-07  
Gay Pride Parade/Canal Parade Amsterdam 05-08  
Wereldhavendagen Rotterdam 01-09 t/m 03-09  
Race of the Classics - Young Prof. Rotterdam-Amsterdam Nog niet bekend  

SAIL DEN HELDER 2017

 
   
Schip Klassieke salonboten
en traditionele zeilschepen
Data 22 tot en met 25 juni 2017
Afvaarthaven Den Helder
Prijs Op aanvraag

Van 22 tot en met 25 juni zullen wederom een aantal prachtige Tall Ships en schepen van het nationale Varende Erfgoed een bezoek brengen aan Den Helder tijdens Sail Den Helder 2017. Sail Den Helder 2017 brengt op 22 juni 2017 voor één dag de Gouden Eeuw terug naar Nederland, vergelijkbaar met Sail Den Helder 2013. Met een vloot van grote - en even zovele kleinere - zeilschepen op de Rede van Texel wordt dit een historische dag. Als in lang vervlogen tijden zal opnieuw een grote vloot zeilschepen ten anker liggen op de Rede van Texel bij Den Helder.

Van 22 tot 25 juni zullen op het terrein van Sail Den Helder 2017, wat samenvalt met de Marinedagen 2017, allerlei culturele en andere evenementen plaats vinden die gratis toegankelijk zijn voor het publiek. Ook zal tijdens Sail Den Helder 2017 voor zowel bedrijven als organisaties de mogelijkheid bestaan voor het huren van schepen en dekken aan boord van prachtige schepen, zowel varend als stilliggend, voor relatiemarketing.
Lees meer..Wereldhavendagen 2017

 
   
Schip Klassieke salonboten
en traditionele zeilschepen
Tijden Middag- en avondarrangementen
Afvaarthaven Rotterdam
Prijs Vanaf € 47,50 p.p. excl. BTW


Programma : Van 1 t/m 3 september 2017 vinden in Rotterdam de jaarlijkse Wereldhavendagen plaats.

Scheepsbezichtigingen, spectaculaire nautische demonstraties, muziek en een knallend vuurwerk op de zaterdagavond. De Wereldhavendagen zijn een belevenis voor iedereen die houdt van schepen, havens en maritieme avonturen.

Hollands Glorie neemt aan dit evenement deel met verschillende schepen. U kunt uw relaties of personeel op een maritiem avontuur trakteren tijdens onze geheel verzorgde middag- en avondarrangementen. Voor een uitgebreide beschrijving van onze arrangementen kunt u hier op wereldhavendagen 2017 klikken.

Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Beschikbare schepen