Specials

Een onvergetelijk verblijf op het water? Vaar mee met de vloot van Hollands Glorie! Zowel voor kleine of grote groepen, maar ook voor individuele opstappers bieden wij arrangementen op maat aan.

Zondag onder Zeil

De komende maanden vaart driemastklipper Sanne Sophia speciaal voor individuele opstappers regelmatig uit tijdens Zondag onder Zeil: heerlijk uitwaaien op het IJsselmeer tijdens een zeiltocht inclusief een tussenstop op Forteiland Pampus, waar u aan een rondleiding kunt deelnemen.

Lees meer..

Weekendzeilen

Een (lang) weekend lekker uitwaaien op het IJsselmeer of de Waddenzee werkt verfrissend. U vaart langs verschillende havenplaatsen aan het water en met de zon op het gezicht en de wind door uw haren is het ultiem genieten. 's Avonds kookt u gezamenlijk in de gezellige kombuis.
 
Lees hier meer...

7 Daagse Zeilzwerftochten

De wind door uw haren en het zilt op uw huid. Aan boord van een traditioneel zeilschip proeft u de sfeer van een uniek stukje Nederland. Tijdens deze 7-daagse zeilreis vergeet u de zorg van alledag, u ontmoet nieuwe mensen en u ontdekt u de mooiste plekken van IJsselmeer en Waddenzee.
 
Lees hier meer...

Midweekzeilen

Geniet van alles wat Nederland Waterland te bieden heeft en vaar een midweek mee op één van onze traditionele zeilschepen!
 
Lees hier meer...

Éénoudervakantie

Zoekt u een éénoudervakantie waarbij u er eens niet alleen voor staat? Die ook u plezier en ontspanning biedt? Vaar dan deze zomer mee met tjalk Liberté!
 
Lees hier meer...

Culinaire zeilweekenden

Een culinair weekend met Hollands Glorie beleven? Dat kan. Vanuit Enkhuizen organiseren wij een zeiltocht aan boord van een traditioneel zeilschip met een diner in het sterren restaurant Lucas Rive in Hoorn. In samenwerking met Deborah en Lucas Rive hebben wij een fantastisch diner met bijpassend wijnarrangement samengesteld.
 
Lees hier meer...